{ zakelijk }

Door mee te denken, mijzelf in te leven en een persoonlijke visie kom ik ieder keer weer tot een boeiend eindresultaat. Onderscheidend “net even anders” waar persoonlijkheid en unieke uitstraling kenmerkend zijn voor een succesvol eindresultaat.

{ Bekijk wat ik voor u kan doen }

{ particulieren }

Bijzondere momenten of zomaar een portret of groepsfoto worden met passie en creativiteit vastgelegd  in de studio van Fotografie Jacques Kok.  De foto’s moeten “puur” zijn! Ik probeer altijd het meest maximale uit een foto te halen. 

{ Bekijk wat ik voor u kan doen }

Fotograaf Jacques Kok is een allround professioneel fotograaf met een eigen fotostudio. Voor bedrijven, instellingen en organisaties verzorg ik reclame- en publiciteitsfotografie. Ook voor portretten en reportages van bijzondere gebeurtenissen ben ik al  jaren een vertrouwd adres. Ik werk zowel in de fotostudio als op locatie. Reportages hebben altijd een persoonlijk karakter: geen standaardproduct, maar afgestemd op de  wensen van de klant. Enthousiasme, creativiteit en dynamiek zijn voor mij als  fotograaf belangrijke ingrediënten voor een prachtig eindresultaat! En daarbij besteed ik uitgebreid aandacht aan afwerking en presentatie, waarbij ik gebruik maak van bestaande en nieuwe hoogwaardige materialen.

Meer informatie over Jacques

Fotograaf Jacques Kok

Contact

Scheefkelk 12
6922 HH Duiven
0316 - 267579
06 - 51721179
info@fotokok.nl

Volg ons op

linkedin facebook twitter instagram 

Openingstijden

Wij zijn door de weeks bereikbaar tijdens kantooruren. We werken alleen op afspraak, dat kan ook ‘s avonds of in het weekend.

fotograaf-duiven, fotograaf-arnhem, fotograaf-zevenaar, fotograaf-westervoort, bruidsfotografie, portretfotografie, bedrijfsfotografie, reclamefotografie

 

Lid van...

lindus  oka  mkbduiven  DuPho  Perspodium