Spontane portretten of groepsfoto’s zijn kenmerkend voor mijn studiofotografie. Bijzondere momenten of zomaar een portret of groepsfoto worden met passie en creativiteit vastgelegd in de fotostudio van Fotografie Jacques Kok.  Portretten moeten “puur” zijn! Ik probeer altijd het meest maximale uit een foto te halen. Betrokkenheid en herkenbaarheid zijn essentiële factoren voor een waardevol bezit! 

Mijn werkwijze

  • Heb je interesse in een portret of groepsfoto in mijn fotostudio en wil je hierover meer informatie laat dit dan weten, telefonisch of per e-mail.
  • We maken dan desgewenst een afspraak om het portret en/of de groepsfoto in te plannen.
  • Na de fotoshoot plan ik in overleg met jou/jullie een afspraak voor een beamerpresentatie. We bespreken dan welke foto's er bewerkt moeten worden en op welke materialen de foto's afgedrukt moeten worden.
  • De levertijd van de bestelling bespreken we in overleg.

Kosten

Tijdens een telefonisch informatiegesprek of via een e-mail bespreken we jou/jullie wensen en mogelijkheden. Op basis van dit gesprek worden de kosten besproken en wordt de fotoshoot desgewenst ingepland.

VOORBEELDEN VAN MIJN WERK

 

Babyfotografie

Voor babyfotografie werk ik samen met Debby van Cleef.
Wil je meer weten, kijk dan op haar website 

Contact

Scheefkelk 12
6922 HH Duiven
0316 - 267579
06 - 51721179
info@fotokok.nl

Volg ons op

linkedin facebook twitter instagram 

Openingstijden

Wij zijn door de weeks bereikbaar tijdens kantooruren. We werken alleen op afspraak, dat kan ook ‘s avonds of in het weekend.

fotograaf-duiven, fotograaf-arnhem, fotograaf-zevenaar, fotograaf-westervoort, bruidsfotografie, portretfotografie, bedrijfsfotografie, reclamefotografie

 

Lid van...

lindus  oka 
mkbduiven  DuPho