Sinds 1995 ben ik als zelfstandig fotograaf met enorm veel enthousiasme actief. In 1990 behaalde ik aan de Fotovakschool het diploma reportagefotograaf. In 2004 gevolgd door de titel Licentiateship, een kwalificatie die door een internationale jury wordt vastgesteld. 

Vanuit mijn studio (Scheefkelk 12 in Duiven) heb ik als doel ontspannen portretten en groepen te fotograferen. Tevens worden op deze locatie fotoshoots en beamerpresentaties besproken.  

studio Fotografie Jacques Kok

Meest Maatschappelijk Betrokken Ondernemer

Op het zonovergoten terras van restaurant Thoen & Thans heeft de Liemerse Uitdaging, dinsdag 26 juni 2018, Jacques Kok van Fotografie Jacques Kok aangenaam verrast met het certificaat voor 'Meest Maatschappelijk Betrokken Ondernemer' tijdens de zomerborrel voor alle ondersteuners.
Hij was compleet verrast. Hij was zelfs nog volop aan het fotograferen toen hij werd 'overvallen' met deze prachtige waardering.

Jacques ondersteunt de Liemerse Uitdaging al jaren belangeloos als fotograaf, maar is daarnaast ook zeer actief voor meerdere maatschappelijke initiatieven zoals de Duivense Sportprijs, DVV, showband KDO en KiKa.

uitreiking prijs liemerse uitdaging

Contact

Scheefkelk 12
6922 HH Duiven
0316 - 267579
06 - 51721179
info@fotokok.nl

Volg ons op

linkedin facebook twitter instagram 

Openingstijden

Wij zijn door de weeks bereikbaar tijdens kantooruren. We werken alleen op afspraak, dat kan ook ‘s avonds of in het weekend.

fotograaf-duiven, fotograaf-arnhem, fotograaf-zevenaar, fotograaf-westervoort, bruidsfotografie, portretfotografie, bedrijfsfotografie, reclamefotografie

 

Lid van...

lindus  oka 
mkbduiven  DuPho