Het prachtige landschap biedt vele mogelijkheden om een creatieve familie- of portretreportage op locatie te maken. Verrassend en leuk, in een bosrijke buitenlocatie, stoere fabriekslocatie of een spontane fotoshoot bij een rivier of in een weiland.  Om deze reden fotografeer ik met regelmaat een fotoshoot op locatie ergens in de omgeving.

Mijn werkwijze

  • Heb je interesse in een (buiten) fotoshoot op locatie en wil je hierover meer informatie laat dit dan weten, telefonisch of per e-mail.
  • We maken dan desgewenst een afspraak om de fotoshoot in te plannen.
  • Na de fotoshoot plan ik in overleg met jou/jullie een afspraak in voor een beamerpresentatie. We bespreken dan welke foto's er bewerkt moeten worden en op welke materialen de foto's afgedrukt moeten worden.
  • De levertijd van de bestelling bespreken we in overleg. 

Kosten

Tijdens een telefonisch informatiegesprek of via een e-mail bespreken we jou/jullie wensen en mogelijkheden. Op basis van dit gesprek worden de kosten besproken en wordt de fotoshoot desgewenst ingepland.

VOORBEELDEN VAN MIJN WERK

Contact

Scheefkelk 12
6922 HH Duiven
0316 - 267579
06 - 51721179
info@fotokok.nl

Volg ons op

linkedin facebook twitter instagram 

Openingstijden

Wij zijn door de weeks bereikbaar tijdens kantooruren. We werken alleen op afspraak, dat kan ook ‘s avonds of in het weekend.

fotograaf-duiven, fotograaf-arnhem, fotograaf-zevenaar, fotograaf-westervoort, bruidsfotografie, portretfotografie, bedrijfsfotografie, reclamefotografie

 

Lid van...

lindus  oka 
mkbduiven  DuPho