Een bruidsreportage is een beeldverhaal met foto’s die de sfeer van de dag laten zien waarbij inleving, emotie, spontaniteit en creativiteit belangrijke kenmerken zijn. Mijn bruidsreportages kenmerken zich door een spontane, eigentijdse stijl waarbij jullie passie en liefde centraal staat, ‘zoals jullie zijn’. Mijn bruidsreportages zijn geen standaard product, altijd persoonlijk gemaakt en dynamisch van karakter. 

Mijn werkwijze

  • Heb je interesse in mijn bruidsfotografie en wil je hierover meer informatie laat dit dan weten, telefonisch of per e-mail.
  • We maken dan vrijblijvend een afspraak om jullie wensen te bespreken.
  • In dit gesprek bespreken we de mogelijkheden, de aanpak, het aantal foto's en welk album jullie voorkeur heeft.
  • Na de bruidsreportage plan ik in overleg met jullie een afspraak voor een beamerpresentatie. Jullie kunnen dan zelf bepalen welke foto's er in het album verwerkt worden.
  • De levertijd van de bruidsreportage bespreken we in overleg.

Kosten

Tijdens dit vrijblijvende informatiegesprek bespreken we jullie wensen en de mogelijkheden. Op basis van dit gesprek maak ik een passende offerte voor jullie.

VOORBEELDEN VAN MIJN WERK

Contact

Scheefkelk 12
6922 HH Duiven
0316 - 267579
06 - 51721179
info@fotokok.nl

Volg ons op

linkedin facebook twitter instagram 

Openingstijden

Wij zijn door de weeks bereikbaar tijdens kantooruren. We werken alleen op afspraak, dat kan ook ‘s avonds of in het weekend.

fotograaf-duiven, fotograaf-arnhem, fotograaf-zevenaar, fotograaf-westervoort, bruidsfotografie, portretfotografie, bedrijfsfotografie, reclamefotografie

 

Lid van...

lindus  oka 
mkbduiven  DuPho